Gi en minnegave

Noen ønsker å hedre å hedre den som har gått bort, ved å gi en minnegave til en sak den avdøde brydde seg om.

Sorgen og savnet etter bortgangen av en slektning eller nær venn gjør at mange ønsker å gi blomster ved gravferden som en siste hilsen. Alternativt velger noen å hedre den som er gått bort ved å gi en minnegave til en sak som avdøde brydde seg om.
MINNEGAVE: En måte å hedre den avdøde på er å gi minnegave til vårt arbeid for barns psykiske helse. (FOTO: Colourbox)


Sorgen og savnet etter bortgangen av en slektning eller nær venn gjør at mange ønsker å gi blomster ved gravferden som en siste hilsen. Alternativt velger noen å hedre den som er gått bort ved å gi en minnegave til en sak som avdøde brydde seg om. Voksne for Barn er en ideell medlemsorganisasjon som i snart 60 år har jobbet for god psykisk helse og trygge oppvekstvilkår for alle barn i Norge.

Vi har alle et voksenansvar. Et ansvar for å passe på. For å tilby en trygg hånd når det trengs. For å være voksne for barn.

Slik går du frem for å gi minnegave

Den ene muligheten er å opplyse om valget av minnegave nederst i dødsannonsen, sammen med vårt VIPPS-nr 15703 eller kontonummer 7032 05 82189.

Alternativt er det også en mulighet for å foreta en innsamling under gravferden. Her kan begravelsesbyråene være behjelpelige med det praktiske arrangementet.

Takk for støtten. Det handler om en god barndom.