Vil du være med?

Som frivillig i Voksne for Barn er du med på å bedre barn og unges psykiske helse og oppvekstsvilkår der du bor, men også på nasjonalt nivå.

Bli frivillig

Du kan bli frivillig uansett hvor du bor i landet, og du trenger ikke være del av et lokallag eller en aktivitetsgruppe. Månedlige frivilligoppdrag sendes ut fra hovedkontoret, og disse kan gjennomføres selv om det ikke bor andre frivillige i nærheten av deg.  

Alle frivillige må gjennomgå den samme grunnopplæringen. Etter at denne er gjennomført finnes det en rekke ulike aktiviteter du kan være med på, dersom du ønsker det. Disse kan du lese mer om under.

Som frivillig og engasjert for barn og unges psykiske helse og oppvekstvillkår, blir du også personlig medlem i Voksne for Barn.

Noe av det du kan gjøre som frivillig

Starte lokallag

Ønsker du å jobbe for barn og unge lokal, sammen med andre engasjerte mennesker i ditt nærområde? Da kan et lokallag være noe for deg.

Starte lokallag

Brukerrepresentant

Vil du bruke din egen erfaring til å bidra til at tjenestene for barn og unge blir bedre? Da kan du bli brukerrepresentant hos oss!

Brukerrepresentant

Rådgiver

De frivillige rådgiverne våre svarer på henvendelser fra foreldre og andre voksne, som har spørsmål eller er bekymret for et barn.

Rådgiver

Gruppeleder for Ungt nettverk

Som gruppeleder i Ungt nettverksørger du for at unge med vonde erfaringer får møte andre i samme situasjon.

Gruppeleder for Ungt nettverk

Bli frivillig

  • Alle frivillige i Voksne for Barn må fremvise politiattest. Personnummer brukes til denne søknaden.