Gi en gave til vårt arbeid

Gi en gave til vårt arbeid

I dag er det skoleavslutning for klassen til Line (13). Hun er bekymret over at familien har så lite penger. Hun har egentlig ikke råd til å ta med seg noe godt, slik de andre skal.

Føttene kjennes tyngre for hvert steg hun tar på skoleveien. Hun har 42 kroner i lomma som hun skulle kjøpe brød og middag for. Men hun tør ikke å komme på avslutningen uten å ha med seg noe, alle kommer til å legge merke til det ...

Hun går innom butikken og kjøper en banan. 32 kroner igjen. Hvis hun tar det billigste kneippbrødet har hun kanskje råd til en boks hermetikk til middag.

Line skammer seg. Om noen spør, får hun bare si at hun spiste så mye til frokost at hun ikke orker noe særlig mat. Det har fungert før. 

De andre snakker ivrig om alt de skal gjøre i sommer og hva de gleder seg til. Line har ikke noe å glede seg til. De skal ingen steder. Hun gruer seg til å være hjemme hele sommeren mens alle vennene er på ferie. Og til første skoledag hvor hun må lyve og fortelle høyt i klassen om hvor fin hun har hatt det. Hadde hun enda sluppet ...

Historier som denne er dessverre mer vanlig enn vi liker å tro. 

Heldigvis kan du hjelpe ungdommer som Line. Ved å gi din støtte til Voksne for Barn er du med på å opprettholde Ungt nettverk, som vi vet når frem til mange som har det vanskelig hjemme. 

SMS: send SOMMER til 2490 og gi 150,-

Vipps: Vippse en sum du ønsker å gi ved å søke opp 15703 under Betal i vipps appen, da kommer du til Voksne for Barn gave.

Overføre bank: Overføre i banken din til gavekonto 7032 05 82189. Mottaker: Voksne for Barn, Stortorvet 10, 0155 Oslo.

 

Du kan bli fast giver hvor du støtter vårt arbeid med en fast sum regelmessig. Les mer om å bli fast giver her, eller ta kontakt med Cecilie.palmstrom@vfb.no

Her kan du lese mer om vårt arbeid. 

 

Takk for din viktige støtte til vårt arbeid for barn som vokser opp i familier med belastninger.