Bli fast giver

Bli fast giver

Barndommen er kort men av avgjørende betydning for resten av livet! Som fast giver i Voksne for Barn bidrar du til å gi flere barn en god barndom.

Vi erfarer daglig at våre faste giveres støtte til Voksne for Barn i året som gikk har betydd mye for mange barn og unge. En barndom er kort, men av avgjørende betydning for resten av livet.

I Voksne for Barn er en av våre viktigste oppgaver å sørge for at de utsatte barna blir fanget opp og ivaretatt – de som vokser opp med en psykisk syk mor eller far, eller i hjem med rus og vold.

En jente som vokste opp med foreldre som ruset seg sa det slik:

«Det er som om den sorte klumpen i magen blir mindre når jeg forteller hvordan det egentlig står til hjemme hos oss»

For mange barn er det å møte en som lytter og forstår, starten på en bedre oppvekst. Fremdeles er det mange voksne som ikke tør å melde fra ved mistanke om omsorgssvikt eller overgrep. Derfor trenger barn og unge noen som taler deres sak og på grunn av din støtte kan vi gjøre dette.

Du kan bidra ved å bli fast giver, og støtte barns oppvekstvilkår og psykiske helse med et fast, valgfritt beløp i måneden.

Fyll ut skjema for for å bli fast giver her

Et valgfritt beløp trekkes automatisk fra din konto via AvtaleGiro hver måned. Ønsker du å stoppe en betaling kan du selv gjøre det i nettbanken. Du kan også når som helst avslutte avtalen dersom du skulle ønske det.

 

SMS

Send sms fastgiver til 2490. 100,- per måned blir belastet din telefonregning og du kan når som helst stoppe giverordningen ved å sende sms fastgiver stopp til 2490.

Du kan også gi en engangssum om du ønsker det.

 

Skattefradrag

Du kan få skattefradrag for gaver til Voksne for Barn. Les mer om skattefradrag her.