Jeg skal passe på deg

Jeg skal passe på deg

En fortelling om alkohol, barn og ansvar.

Barn som har det vanskelig trenger modige voksne som tør å bry seg, og som bryr seg om dem. Mange voksne synes det er vanskelig å snakke med barn. Ikke fordi de ikke vil, men fordi de er redde for å gjøre feil. Ofte kan voksne synes det er vanskelig å finne de rette ordene.

Barn som har foreldre som drikker for mye og som bruker for mye beroligende medisiner, har det ofte vondt. Det er vanskelig både å være glad i og sint på voksne som ikke klarer å være gode foreldre.

Denne boka er et verktøy for å komme i gang med å snakke om det som skjer hjemme og om de vonde følelsene. Å ta i mot hjelp kan gjøre at det blir bedre – både for voksne og barn. Boken er tenkt lest av voksne og barn sammen. For de minste barna passer det best å bli lest høyt for, mens de største fint kan lese selv. Men helst med en voksne samtalepartner tilstede.

Forfatter: Anne Kristine Bergem
Utgivelsesår: 2015
Forlag: Gyldendal Akademisk
84 sider

Alle bøker, hefter, skrin og spill vi selger er kvalitetsvurdert og anbefales av våre fagfolk. Handler du hos oss, støtter du samtidig Voksne for Barn! Alt overskudd fra nettbutikken går rett tilbake til vårt viktige arbeid for barn og unge.

Pris: kr 299,-

Art. nr: 7703