Even og skilsmissen

Even og skilsmissen

En bok om hvordan barn opplever skilsmisse.

Boka om Even bygger på mange års erfaring med barn i familier med samlivsproblemer. Den er både en herlig bildebok, en fagbok for barn og et utgangspunkt for å snakke om vanskelige ting. Elefantungen Even er seks år. Han bor i et gult hus sammen med Lillefanten og Mamma og Pappa. En dag forteller Mamma og Pappa at de ikke skal bo sammen mer. Historien om Even og skilsmissen viser at etter den store tragedien kommer det nye gode hverdager - slik det gjør for de fleste barna etter skilsmisse. Mange vil kjenne seg igjen i situasjonene i boka. Evens følelser, fra sorg og ensomhet til trygghet og kjærlighet, er skildret med humor, varme og forståelse.

Forfatteren Kirsti Ramfjord Haaland er spesialist i klinis psykologi med fordypningsområde i familiepsykologi og har lang erfaring som familieterapeut.

Boka er en del av Skilsissegrupper i skolen pakkene for barnehage og barneskole og har fått veldig gode tilbakemeldinger. Derfor velger vi å tilby "Even og skilsmissen" også utenom disse pakkene slik at flere kan få glede av den!

Forfatter: Kirsti R. Haaland
Illustratør: Inger Landsem
Utgitt: 1996
Forlag: Universitetsforlaget

Alle bøker, hefter, skrin og spill vi selger er kvalitetsvurdert og anbefales av våre fagfolk. Handler du hos oss, støtter du samtidig Voksne for Barn! Alt overskudd fra nettbutikken går rett tilbake til vårt viktige arbeid for barn og unge.

Pris: kr 349,-

Art. nr: 7395