Ærlig talt - om samvær

Ærlig talt - om samvær

Barn, foreldre og fosterforeldre om hva som er viktig for å få til gode samværsordninger.

I prosessen med å lage filmene "Snakk om det" (2013) og "Meg og familiene mine" (2016) og "Nytt hjem – ny skole" (2018) inviterte Voksne for Barn de som sitter med den viktigste kunnskapen og erfaringen til å bidra; unge som bor eller har bodd i fosterhjem, foreldre og fosterforeldre.

Alle innspillene vi fikk i forbindelse med utarbeidelsen av filmene, temakvelder med foreldre som har mistet den daglige omsorgen for barna sine, samt andre møter vi har hatt med fosterbarn og deres familier, har nå blitt til dette heftet – Ærlig talt om SAMVÆR. Her kan du lese om hva barn, foreldre og fosterforeldre mener er viktig for å legge til rette for gode samværsordninger. Forhåpentligvis kan det gi alle som har en rolle og en oppgave i et fosterhjemsplassert barns liv meningsfull kunnskap og nye ideer.

Illustrasjoner: Meese illustrasjon og design
Utgiver: Voksne for Barn
Utgitt: 2017
26 sider

"Ærlig talt om samvær" også kan lastes ned som pdf-fil her.

Se også filmer og veiledere om samme tema:

Snakk om det
Meg og familiene mine
Nytt hjem − ny skole 

Som personlig medlem får du 20% rabatt på våre hefter, plakater, kort, kosedyr og smykker. Handler du hos oss, støtter du samtidig Voksne for Barn! Alt overskudd fra nettbutikken går rett tilbake til vårt viktige arbeid for barn og unge.

Pris: kr 29,-

Art. nr: 7566